Request for League Game Change

# _________  - Game Number of Game to be Changed 
Reason for requested change  - ___________________________________________________________

7.7  If  a game cannot be played due to a scheduling conflict, (See Section 7.7.1 below), the coach of the team that can not play the game as scheduled must notify the opposing team’s coach a minimum of  5 calendar days prior to the scheduled game. Both teams must notify the MOSSL office a minimum of 4 calendar days prior to the date the game was originally scheduled by use of the “Request for a League Game Change” form as available at WWW.MOSSL.NET. Failure to provide the required notification and a resultant confirmation may result in forfeiture of the game.  

PLEASE  PRINT NEATLY  ALL REQUESTED INFORMATION.
Team name of Team Requesting Change:   ________________________________________
Team Name of Opponent: ______________________________________________________ 
Both teams have agreed and the field location and field name/number has been secured and confirmed for the date, day, and time by the member league.  

Your team is the: (circle one)       Team Requesting Change   
   Opponent      
It is requested that the above listed game be re-scheduled to the following:

Date: _________________  Day of the week: __________________ Time: _______________     

Location:  _______________________     Field name/number _________________________ 

Your Name & Signature:
 ________________________ 
___________________________




  (Name – Printed)



(Signature)
Your Daytime Phone Number:  ______   -  _________   -   ____________________________




          (Area Code) 

Your email address: 
_______________________________________________________




*An e-mail address is mandatory

7.7.1 For the purpose of bylaw 7.7, the definition of “scheduling conflict” shall not mean one or more of the following reasons:

a) The unavailability of a certain coach for a particular game.

b) The unavailability of players, where the number of players that are available for the game meets or exceeds the standard number of players on the field for a game, (6 players for a 6 v 6 contest, 8 players for a 8 v 8 contest, 11 players for a 11 v 11 contest).   

c) Attendance at any tournament where the team applied to the tournament more than 30 days prior to the scheduled league game.  Coaches should take advantage of the pre-season opportunity to block out known tournament dates, as well as other known conflicts, and to reschedule games as needed during the pre-season scheduling process.  

7.7.2 The reasons listed in bylaw 7.7.1 are NOT sufficient reasons to request the re-scheduling of a league game.  

7.7.3  If  a coach of a team requests that a game be rescheduled, the requesting party must contact the opposing team and the two teams must agree upon a date, time, and place that the rescheduled game is to be played.  Upon making such a determination, the coach that is requesting the change must notify the MOSSL office to have the original game cancelled and the new game scheduled.  The scheduled opponent must also submit the “Request for a League Game Change” form with the same information as to the date, time and place of the rescheduled game. A team that fails to follow these procedures, may be held liable for payment for the referees who show up for the game as originally scheduled and the game may be declared as a forfeit for that team. 

This request will not be considered as being properly submitted until both  teams  have  submitted  identical fully completed requests.
This form may be downloaded at MOSSL.NET and completed.  It must then either be e-mailed to MOSSLSOC@AOL.COM or faxed to 614 – 436 – 8323.

